0
Az Ön kosara jelenleg üres Betöltés folyamatban...

  Regisztráció és belépés

  Az áruházunkban történő vásárláshoz NEM KÖTELEZŐ REGISZTRÁLNI. Vendégfiókkal is vásárolhat

  Adatvédelmi elvek

  Cégünk, a Parts Max Kft. azért hozta létre adatvédelmi és titoktartási rendelkezéseit, hogy biztosítsa vásárlóit és webáruházunk látogatóit adataik biztonságos és diszkrét kezeléséről. Célunk az, hogy ügyfeleinket biztosítsuk arról, hogy az általuk megadott adatok nálunk teljes biztonságban vannak, és azokat szigorúan diszkréten kezeljük.információgyűjtési és -közzétételi gyakorlatát. Javasoljuk az összes ügyfelünknek, hogy figyelmesen olvassák el ezt a rendelkezést.

  Az adatkezelés alapja:
  A Vásárló a regisztrációnál és/vagy a megrendelés leadásakor elfogadott vásárlási szerződéssel önkéntes hozzájárulását adta ahhoz, hogy a vásárláshoz kapcsolódó adatait a Parts Max Kft. kezelje.

  Az adatkezelés célja: A Parts Max Kft. csakis és kizárólag a leadott megrendelések kezelésének, a kiszállítás végrehajtásának, a számlázáséhoz használja fel.

  Az adatkezelő cég adatai megtekinthetők a Kapcsolat menüpontban.

  Az adatkezelés körülményei:
  A Parts Max Kft. a regisztráció és a vásárlás során gyűjtött személyes adatokat biztonságosan őrzi és kezeli. Az adatokhoz az adatot szolgáltató (vásárló), a www.nyomtatobolt.hu webáruház ügyfélszolgálata, illetve bankkártyás fizetés esetén a bankkártyás fizetés szolgáltatója férhet hozzá. Ez utóbbi esetben a banki szolgáltató csak a fizetéshez szükséges információkat kapja meg. Ezen kívül a www.nyomtatobolt.hu jogszabályi kötelezettségének eleget téve jogosult az adófelügyeleti szervek részére is adatot szolgáltatni az adatkezelés vége történhet a felhasználó (vásárló) kezdeményezésére (pl. regisztráció megszüntetése), illetve a vásárlási adatok törlése a webáruház saját döntésével is. Az adatkezeléssel kapcsolatos problémákkal a felügyeleti szerveihez lehet fordulni.

  Regisztrációs adatok
  Látogatóinknak a regisztráció folyamán meg kell adniuk személyes adataikat (név, cím, telefonszám, e-mail stb.). Ezeket az adatokat kizárólag a megrendelések teljesítése érdekében kérjük be és tároljuk. Ügyfélszolgálatunk az ön által megadott adatokat arra használja, hogy indokolt esetben felvegye Önnel a kapcsolatot. Vásárlóink adatait harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adjuk át.

  Bankkártyás fizetés
  Annak érdekében, hogy biztosítsuk Önt afelől, hogy a tranzakciók lebonyolítása érdekében megadott hitelkártya-információk biztonságban vannak, a www.nyomtatbolt.hu a tranzakció lebonyolítása előtt, alatt és után sem számítógépein, sem máshol nem tárolja a megadott bankkártya, hitelkártya-számot. A vásárlás folyamata és a bankkártyás fizetési tranzakció két, teljesen elkülönített rendszerben történik, azaz míg Ön a regisztrációt, termékek kiválasztását, a megrendelés feladását a www.nyomtatobolt.hu weboldalon teszi meg, addig a bankkártyás tranzakció lebonyolítása a PayPal üzemeltetésében lévő, VeriSign által hitelesített, biztonságos weboldalon történik meg. A Parts Max Kft. semmilyen körülmények között nem szerez tudomást az Ön hitelkártya-információiról, de a Paypal sem kapja meg a www.nyomtatobolt.hu az Ön – regisztrációkor megadott – személyes adatait (név, cím, telefonszám, e-mail stb.) Megjegyzés: A bankja tranzakciós díjat számíthat fel!

   

  Hogyan léphet kapcsolatba velünk?
  Kapcsolatot teremteni a “Kapcsolat” menüpont alatt lehetséges, e-mail-ben info@nyomtato24.hu címre írt levélben, ügyfélszolgálatunk címe:
  Parts Max Kft. Vevőszolgálata 1097 Budapest, Ecseri út 14-16.
  Telefonszám: 06 1 413-0699

  Termékek árai

  A termékekre a weboldalon feltüntetett árak vonatkoznak. Az árak frissítése folyamatos, egy adott termék bármikor felkerülhet a választékba, vagy lekerülhet onnan, illetve egy adott termék ára a nap bármely szakában változhat. A megrendelés leadása után a rendszer egy automatikus visszaigazoló e-mail-t küld, az abban szereplő árakra áruházunk árgaranciát vállal, azaz a megrendelt termékeket, függetlenül a megrendelés leadása után történő árváltozásoktól, a visszaigazolásban szereplő árakon számlázzuk ki. Áraink bruttó árak.

  Vásárlástól való elállás joga
  Az áru kézhezvételétől számított 14 munkanapon belül az érvényben lévő törvényi rendelkezések szerint a vásárlónak lehetősége nyílik a rendeléstől való elállásra (a megvásárolt áru visszaküldésére). Az elállási igényt legkésőbb a rendelés átvétele utáni 14. munkanap végén kell elküldenie ügyfélszolgálatunkra. Az elállást a vásárló nem köteles megindokolni. A visszaküldésnél felmerülő költségeket a vásárló köteles megfizetni, de az elállás elfogadása esetén a rendelés teljes összege visszafizethető a vásárló részére (a szállítási díjat is beleértve). Az elállás jogát csak nem romlandó, illetve természeténél fogva visszaszolgáltatható áruk esetében gyakorolhatja a vásárló, és csak abban az esetben, ha az árut sértetlenül juttatja vissza. A sértetlenséget nem zárja ki a felbontott külső csomagolás. Az áru visszajuttatása történhet személyesen is, az ügyfélszolgálattal történő előzetes időpont egyeztetés után. Vagy lehetőség van az elállás érvényesítésére a következő rendelés kiszállításánál is. Az elállás elfogadása és az áru visszavétele után a különbözeti összeg elszámolása készpénzben történik, legfeljebb az elállás elfogadásától számított 15 napon belül.

  Az elállás érvényesítéséhez kérjük, keresse meg ügyfélszolgálatunkat a megadott elérhetőségeink bármelyikén, és ott segítenek Önnek a lebonyolításban. Ezzel párhuzamosan fontos, hogy az elállás tényét írásban (e-mail, fax, postai levél) is jelezze!

  Felhívjuk azonban vásárlóink figyelmét, hogy a termék átvétele után tapasztalt bármilyen minőségbeli probéma esetén forduljanak bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz, mert minden olyan esetben amikor a vásárló felelőssége egyértelműen kizárható, saját költségünkkün gondoskodunk a hibás vagy használhatatlan áruk cseréjéről.

  Kosár összeállítása & Megrendelés és visszaigazolás